"JUST SAY F*CK YOU AND SMILE"


ÅHHHHHHHH.... haha alltå jag kan inte mer än att skratta de är för mycket just nu, orkar inte. Men nu ska jag ta tag i pluggandet för har prov imon som jag skrev... åhh kan inte livet bli bättre än så här eller. ÄLSKAR LIVET... EEEEHHHHHEEE nej men heeeydååooo.

SELENA GOMEZ - ELLE PHOTOSHOOT


EN


skies are crying, I am watching. catching teardrops in my hands.


yoyoyoy, what's up?


Yeeaah snart dans, är sjukt pepp idag även att jag är hur trött som helst men de stoppar inte ifrån att dansa. Sen blir de hem och öva sång och plugga samhällskunskap för har prov på fredag.. där har ni min dag.

23


.


Better be careful what you say. With every word I’m blown away. You’re in control of my heart. Easy to fall, easy to break. With every move my whole world shakes. Keep me from falling apart.


I'll take a chance on us and hope you don't destroy my heart.


.When will you realize. Baby, I'm not like the rest. Don't wanna break your heart. I wanna give your heart a break.

Don't

I'm gonna love you like I've never been broken. I'm gonna say it like it's never been spoken.


I'm gonna give it like it's never been taken. I'm gonna fall like I don't need saving.

.


for the love of a daughter.


Åh lyssna på den här låten. Demi sjunger verkligen med känsla en otrolig känsla. Texten är så fin samtidigt som den är hemsk. Men den är så sjukt bra. Hennes nya album "Unbroken" har bara en massa bra låtar kan jag lova!

lookbook.


Såå snyggt!


"someday you will understand. someday you will see. someday you will feel the pain you made me feel."


wildfox


Jeffrey Campbell


Jaa tack mer än gärna alltså! Så galet snygga dessa är alltså, dom ska bli mina någon vacker dag kan jag lova haha!


-


Happiness.

Har lite bild brist så lägger upp dessa tre bilder från en grillkväll i början av sommarn.


.


Fidalinkon hahah


Du är så bra min vän!

while I was holding on, all you did was let go.


-

Kom hem för ett tag sen efter lite Mcd häng, och alltid lika kul, kommer hem med verk i magen efter allt skratt, jag skojjar inte alltså. Issa och Becca ni är så himla bäst ska ni veta och har alltid kul med er. Nej nu ska jag lägga mig och kolla på film ett tag tills jag somnar. Blir Easy A, så himla bäst är filmen!
BYE så länge.


you gave me roses, and I left them there to die.


old pic.

L.A., the City of Angels.


Körde zumba idag med Linda, och så himla kul. Trött blev man kan jag lova + att jag har nog inte svettats så mycket sen jag spelade fotboll för ett par år sen. Men de var de värt. Ska förhoppningsvis köra de nästa vecka med! Snart så blir de Mcd med Isabelle och Rebecca. Har alltid lika kul med dom. Så de blir en lungn och skön kväll, känner att jag behöver de efter zumban idag och att skolan tar nått så enormt på en.


ARTON ÅR TRETIONDE AGUSTI

Vårat internet har varit helt knäppt så har inte kunnat blogga.. Men nu är jag tillbaka. I tisdags fyllde jag arton. Min dag var bättre än bäst. Vänner och familj, Ni är bäst. Ni är så fina ska ni veta! Men de var ju skola ju, de är väll inte de roligaste, men jag och linda har ju kul ändå. Som linda skrev på sin blogg så har vi hamnat på Vattenvård A som vårat inviduellaprogram.. jaa bara de säger ju nått. Men då skulle tydligen vi ut till nån himla sjö och sen göra prover på vattnet.. och de gick ju.. bra..
Men iallafall, tack för att ni gjorde min dag BÄST!


Jaa bilderna säger ju lite. haha


RSS 2.0