Jaa vissa har tur, så enkelt är de bara...

Näe vad jag är avvis på Linda Karlsson.. för gissa vad den människan har gjort, jo de ska jag berätta för er hon festade eller var på samma natt klubb som Eric Saade i tisdags.. Ni kanske inte hörde vad jag sa.. ERIC SAADE kan ni fatta vad fuusk eller, Jaa de är verkligen fuuuusk haha! Jag vill också träffa honom ju! Sen vill jag säga att jag saknar dig vännen. De var så himla länge sen vi sågs nu, så hoppas verkligen vi gör de snart! För kom och tänka på när du gick in i fel klassrum eller när jag sprang in i fel klassrum, sen får vi inte glömma alla gånger då vi spelar HAHA då vi alltid failar när vi låtsas skratta åt nått annat när vi igentligen skrattar åt Jaa duu vet haha och sen när vi säger fel saker som slutslas Hahah alltså shhhhhiiiit vad kul alltså! Så ja vi måste synas nån dag tycker jag allt hörru! Tror de bara är du som fattar detta inlägg med haha!

Älskar att vara mörkrädd ehe...

Alltså fy böverlen vad jag hatar åska och speciellt blixtrar. Kommer låta som värsta tönten men kan inte sova nere i mitt rum så får sova uppe på soffan.. som tur är har mamma och pappa rummet intill tv rummet! Men jag är så himla mörkrädd och de blir värre när de åskar och blixtrar så var tvungen att be pappa att följa med ner när jag skulle hämta täcket och kudden alltså Shit vilken tönten jag låter som haha, men de är sant! Men ska försöka att sova nu, tror de har slutat åska och de nu så får passa på!

Miley Cyrus


Två sjuukt snygga "outfites" eller vad man kan säga. Fedt snyygggt alltså!

Kelly Osbourne


Hon har verkligen blivit vacker, och hennes stil, shit vad snyggt den är!

Inspiration +++


Alltså hur snyggt är inte detta? Hon lyckas jämt med att ha en sånna himla grymt snygga kläder. Hon passar verkligen i allt och jag tycker de är så himla ballt när hon klippte av sig håret kort förra året!

People Tree Photoshoot - Emma Watson


Sa ju att jag skulle gråta..


Shit vad bra filmen va, alltså de är lätt en av dom bästa alltså! Men gud vad jag tjött haha de kan Nicole intyga, men den var ju så fin eller jaa sorlig shit alltså tårarna bara rann alltså jag tjöt haha men de var fedt värt de!
Sen om skådespelarna som är på bilden Tom Felton, Daniel Radcliffe och Rupert Grint, alltså så fedt snygga typ dör lite smått eller vad säger du Frida? GALET så snygga alltså!

LOVE LOVE LOVE HP!

Åh jag vill också gå på Harry Potter Dödsrelikerna (stavning) del 2! Men nej de går inte för är inte hemma.. De är ju dom bästa filmerna som någonsin gjorts och de är mina och nicoles favoritfilmer! Så nej jag och Nicole är lite smått deprimerade just nu.. Men kommer gråta jag lovar när jag sett den sista för då vet jag att de är slut och inte kommer komma tillbaka.. Så Frida Fält dregla lite smått över Rubert Grint åt mig är du snäll för han är så himla snygg!

Coachella 2011


Bilder är ifrån festivalen Coachella 2011. FEDT snyggt!

Tror jag har gått och kärat ner mig i JUSTIN BEIBER hehe.


Trodde inte de, men hans musik är så himla awesome eller vad säger du nicole? Vem av oss är värst? Tror de är du men ändå shit han är ju så himla bra. Tittade på filmen Never Say Never för inte alls så länge sen, och man blir ju kär eller jaa han är grymt awesome, och så himla söt haha.

Måndag den 4 Juli - Amerikanska Nationaldagen.

Åh missade den i år.. Vi och kusinerna och några till brukar alltid fira den (eller iallafall så länge jag kan minnas) genom att grilla hemgjorda burgare och sjunga deras nationalsång och bara va eller så. Det är så himla mysigt och en riktig sommarkänsla kan jag säga. Men detta år var man i London, men hade mina shorts med Amerikanska flaggan på så de fick bli en symbol (eller vad man kan säga) haha men iallafall detta var ju intressant för er och veta ehe. Men tycker de är komiskt att vi firar den amerikanska men inte svenska nationaldagen, men de har bara blivit så. Tror de beror på att pappa och hans bröder har bott där och sen att vi känner folk där och jaa de är ju allmänt bäst så!
Men nästa år hoppas jag på att jag är i usa och firar den!

London 2/7-11


Näe nu måste jag sova, har inte fått så mycket sömn. Så godnatt.

London 2/7-11


London 2/7-11


Hemkommen ännu en gång från London efter ett par kanon dagar med familjen. Var ju bara där för 3 veckor sen jag var med bästa vän! Men iallafall, vi har haft kanon väder, med 32 hela grader så varmt har de vatt, shoppning och sevädeheter har vi hunnit med och bättre kan de inte bli. Här har ni några bilder, kommer fler senare eller någon annan dag.
Kommer snart bilder från förra London resan med bästa vän, ska bara få bilder av henne först!

MONSTER - PARAMORE

We started drowning, not like we'd sink any further. But I let my heart go it's somewhere down at the bottom.
But I'll get a new one. Come back for the hope that you've stolen.
I'll stop the whole world from turning into a monster, and eating us alive. Don't you ever wonder how we'd survive? But now that you're gone the world is ours.

RSS 2.0