.


pic summe har tahit.
Saknar dig vännen. Måste hitta på nått snart de känns som evigheter sen sist.

?


Åhh orkar inte.. HAh säger jämt de..? Men de stämmer ju. Kom typ precis från sången, awesome!  Så jaa finns inget att säga mer än typ de! eller Ville bara säga heej världen.. hehe nej men herregud vad är detta för inlägg.. haha åh orkar inte (HAHA där kom de igen)  nej men seee yaaa!

VOGUE PHOTOSHOOT


pic from vogue.

"Stranger in this lonely town. Save me from my emptiness."


pic from vogue.

CHANEL / spring 2012


Favoriterna från Chanels vår collection 2012. 

.


inspiration.


pc från vogue.

.


"cause you wrote my name across your hand"


Jaa nu är jag här igen.. ska snart börja göra mig i ordning, ska nämligen ut och äta med linda och emilia. Efter en dag sóm igår behöver vi göra nått roligt, för igår.. jaa de var en historia de haha. Näe herregud de går inte annat än att skratta åt just nu haha hur vi alltid lyckas de är frågan? JAG Förstår verkligen haha men iallafall, nej nu måste jag ta tag i mitt liv lite. Seee yaaa!

"i hear people talk, trying to make remarks, keep us apart. but i dont even hear, I dont care."


Vad kan man säga? Dom senaste musik videos hon har gjort är så himla grymt bra! Men denna toppar nog alla. Älskar denna, hon är så himla vacker så de är sjukt + de är så fint att de är hennes kille som är med. Men åh vad bra den var. Tycker ni kan ta er tid att titta!

BS & JJ


Tog dessa bilder från Britney Spears fan page på facebook. Dom bilderna är i från konserten jag på i Globen 16/10! Åh vad bra de va!♥

I came to do my dance. I came to touch the town. Love slayer, causing nothing but trouble babe and I want more of it. If you aint heard about love, he’s a stone cold dream stealer.


Har inte kommit ner på marken än efter helgen, flyger fortfarande på moln haha, alltså de var sjuukt så himla grymt bra. SHIIT vilken konsert de va! Kan säga att de var ÅRETS BÄSTA DAG!! JJ var galet snygg och hans leende shiit där dog jag och kom till himlen direkt haha, och Britney alltå jag vet inte vad jag ska säga men att få se henne på så nära håll (var typ tre personer framför mig till scenen) de var sjukt vilken känsla, fick tårar för tänkte tillbaka på hur många år jag har stått och dansat och sjungit till hennes musik och sett videos och försökte klä mig som henne och klippte håret kort för hon hade de i filmen crossroad. Alltså vilka minnen och nu har jag sett henne TVÅ gånger, de är sjukt. Hon är min förebild och kommer alltid va. QUEEN B, you rock!


JJ.


Åhh tror ni inte den snygga, och BÄSTA Joe Jonas kommer till Stockholm för att vara förband eller? Jag flyger på rosa moln kan jag säga av lycka. De är sjuukt, fick även veta att de är hans premiär i europa, på BRITNEYs konsert i Stockholm! Detta är sjukt så awesome. Får inte ha för höga förväntningar ifall de blir fel men ändå blir så himla glad, jag behöver verkligen detta, de får mig att må bättre. Så denna helg kommer bli en minne för livet med mina systrar! De kommer bli BÄST!

And I love what you do. Don't you know that you're toxic.


 Åh snart, inte alls länge kvar nu. De ska bli så himla bäst.♥


LONDON


Bilder: tagana från linns fb.
Hemma nu.. vill redan tillbaka.. får ångest att vara tillbaka.. åh livet suger.. haha
Nej men har haft de bäst och massa galenskaper och shopping och jaa allt har varit BÄST helt enkelt. Vi måste tillbaka säger jag bara. ♥


MJ & CHANEL


hehe typ bildbomb..

LONDON


Vad är de man brukar säga? Tredje gången gillt? Imon åkar man dit igen men denna gång med mina finaste vänner. Åh de ska bli så kul att få åka någonstans med er och hoppas på att de kommer bli bäst! För detta kommer bli en oförglömlig resa!
Sen vill jag säa grattis till min finaste mamma som fyller år idag! Du är bäst ska du veta,  och hoppas din dag blir bättre än bäst! Loovee youuu.

JJ


Shiiit så snygg människan har blivit.. eller de har han alltid vatt (hehe dreglar). Men iallafall han kör solo karriär nu verkar de som och från mitt perspektiv så lycka han otroligt bra. Dessa är dom låtarna han har gjort än så länge och jag bara äskar "Just in Love" så fedt himla bra och lika så musikvideon shiit.

Bik Bok by Whitney Port - The Collection


ÅHHH jag vill HA allt... Så himla fint, åh vill vara i stockholm nuuu! Men de ni ser är inte allt som har släppts finns så mycket mer. Men åhh varför bor jag här?

EN.


RSS 2.0