SK8TING


Dagen bestod av lite sk8ting med fina vänner. De är ju så himla kul ju, fedt nice! Men de gick inte så bra för min del men håller på att lära mig hehe. Så imon kommer dagen bestå av dans och sk8te! Livet äger! 

Kommer inte på någon rubrik men ni får nöja er ändå.


Bilderna säger hur min kväll har sett ut. Fedt kul har jag haft, en massa prat om gamla tiderna då man gick på norra och vallhalla skrattat så man fått ont i magen, åkt med olivia runt i stan med hög musik i bilden. Åh jag vill också ha körkort!

Nicoles stuga 22/06


Bilderna är tagna från linns fb.
För er som undrar.. så kan inte jag sova därför jag gör så många inlägg hehe. Så nu behöver jag inte blogga på ett tag.

"Why be someone else, when you can be yourself?"


Saknar, ni är bäst ska ni veta.

♦♦♦


Tre bilder från en helg då vi grillade i gunnarsjö. Finfint.

♥♥♥


"Looking out across the morning. The city's heart begins to beat."
Åh den är så fiin, fäller alltid ett par tårar när jag hör den låten. För er som inte vet vilken låt texten kommer ifrån, så är de Human Nature. Så himla fin. MJ är verkligen en kung och han får mig verkligen att förstå varför jag älskar dans så mycket. Hans musik och dans kommer leva vidare så länge jorden kommer finnas kvar!


"We're stuck in this moment of unhappy way, and I have never seen so twisted way out."


Midsommar


Midsommar med fina vänner, kan inte bli bättre. Blev en del skratt om vi säger så! Kan inte mer än att säga awesome!

SÅ HIMLA GRYYYM HON ÄR!!!


Så fedt grym video. Hon lyckas alltid att göra bra videos. Åh hon är så himla häftig, tänk att den 16 october står jag i globen och ser denna låten live. Åh så himla glad jag blir. Säger bara att hon är BÄST!
Måste också bara säga att jag vill ha hennes jacka (den vita) i denna videon med haha så fedt snygg är den + dom sjuukt snygga jeansen. Och då ska vi inte prata om skorna, åh vill ha! hah


Every beautiful thought's been already sung. And I guess right now here's another one.

You are beautiful, like a dream come alive, incredible.
You stand alone, to every record I own. Music to my hear that's what you are. A song that goes on and on.
I love you like a love song.


"Life is short, and you need to do what your heart wants to do."

  


London 9/6- 11


Här kommer några bilder, fick använda picnik för att redigera dom. Men ÅÅHH vad jag vill tillbaka, vi hade verkligen så himla kul, de är sjuukt. Detta var verkligen en oförglömlig resa!♥

Kommer fler bilder.. fast inte på ett tag hehe.

Är jag seg eller är jag seg?

Har som ni ser inte lagt upp bilderna, ehe men vem trodde jag skulle de.. är så himla lat av mig så bilderna kommer säkert inte in förens nästa vecka.. men ska bli bättre nu. Men måste bara fixa ett program så jag kan redigera bilderna. FÅR NÄMLIGEN PANIK!

Känner att jag är bra på de här hehe

Förlåt dålig uppdatering hehe men kommer bilder senare idag från London så brb..

AWESOME.


Fedt snygga killar! Yummi yummi.

LONDON HERE WE COME.

Om ca 3 timmar sitter jag i en bil till skavsta (stavning) flygplats för att sedan åka till london, hörde ni rätt LONDON it's sick haha de är galet alltså!! SÅ NICOLE PEPPPAA NUURÅÅÅ! YEEEEYYYEEE

Youre so beautiful and dangerous.

"Now Im so confused. Was this part of your plan? I dont really understand. What to do, what to do with a boy like you."

"love is like head wound."


Sitter och pluggar eller jag "pluggar" rättare sagt sitter och gör allt annat istället, ehe men inte för att jag är förvånad eller så blir ju alltid så. Men borde verkligen skriva klart referatet till svenskan för den ska vara inlämnad imon.. så hejdå så länge!

If you could read my mind, you will be in tears.


Åh jag vad jag vill ha en leopardunge, så fedt söta.. jag döör lite smått! En annan sak att besrätta, idag har vi eller pappa, köpt biljetter till Briney Spears konsert den 16 oktober YEY, och vi kommer stå i golden circle (längst fram), så de blir att köa i timmar men de är lätt värt de!

.


- the killing moon

Queen B

Åh kan inte bli gladare just nu, livet är på topp. Bästa vännen ska med också och nu är de bara att boka så åker vi den 16 oktober för att se den bästa genom tiderna BRITNEY SPEARS. YEY vad glad jag är alltså shit livet ÄGER!!!

RSS 2.0