Inspiration ++


The Reed Riding Hood

Kusinvitamin och jag kollade på The Red Riding Hood. Och jag kan säga att de blev en av mina favoritfilmer. Seriöst den var verkligen galet bra. Helt klart värd att se.

Nothing feels real anymore. I'm not taking my time anymore. To show you how I feel, to show you who I am. Cause it's locked away.

Ännu fler bilder från dagen.

Perfection will never over power us.

Sitter här med min kusinvitamin som hjälper mig med rubriker hehe. Apropå ingeting så saknar jag min syster väldigt mycket, konstigt nog. Även att hon bara varit borta sen tisdagnatt.

Love is not drog, but not a crime.

Skulle ha hjälp att städa farmor och farfars hus för att dem flyttat.. slutade med att jag tog en massa bilder istället.

You left a hole where my heart should be.

Galen dag igår med min galet bästa vän. Hahha jag kan inte annat än att skratta. Cykelturerna jaa de var en upplevelse de ja!

Livet är bra underbart ibland.

Bilderna kan beskriva måndagen ganska bra tror jag. Fika med finfina vänner i parken. De gillas!

Awesome with a big A.

Ännu en grym remix, men måste ändå säga att orginalet är så sjukt bättre men ändå. Denna var grym.


Jag behöver endast de som har bränts fast. Gått in i hjärtat ni känns i varje hjärtklapp.


bilder; we heart it

Sitter och målar mina naglar på lektionen.. de finns inget annat att göra. Men de gör ju inget får ju snygga naglar iallfall. hehe

I'm alive, I'm dreaming.
Har fått bilderna från helgen, när jag och mina finaste var och fikade. Det galet vad ni är bäst. Men annars är jag sjukt avundsjuk på linda som imon åker till grekland en vecka.. mm lova att du solar åt mig med haha nej men ni får ha de så sjukt bra där nere!

Här kan ni få en galet bra spellista btw.


B and R

Ville bara länka denna grymma remix med britney spears och rihanna så sjukt bra, dom gör låten S&M så mycket bättre än orginalet... tycker jag iallafall utan tvekan! Klicka här för att höra den!

Annars sitter jag och tittar på när nicole gör min läxa.. hehe. Hon är bäst, finare vän får man leta efter ♥


L.A.
And he said "the two coldest places on earth are antarctica and your heart".Jag tror jag måste lägga mig nu.. kommer annars aldrig upp imon. Men vem vill gå upp när de är skola? Äsch varför sitta och ödsla tid när jag ändå inte har nått att säga? Hejdå.

+++


Läste att Whitney Port (the hills, the city) ska vara gästdesiger för bikbok i höst. Jag kanske är lite sen men ändå galet vad grymt.


You are beautiful, but you don't mean a thing to me.


bilder; we heart it

Jag vill kunna skejta. Linda vi måste börja igen, vi får ta med oss brädorna till skolan och öva haha.


We do not remember days. We remember moments.


Ingen bra dag idag. Men har så fina vänner och vädret är så underbart så går inte annat än att vara tacksam och lycklig.


We'll take control of the world. Like it's all we have to hold on to. And we'll be a dream.Bild; linns fb
Hehe jaa ny blogg igen.. de här går bra känner jag. Men om jag tröttnar på denna blogg också, då är inte blogg nått för mig känner jag, så ska försöka få den så bra som möjligt, och så intressant som möjligt. Hejdå.

RSS 2.0