Elle Photoshoot - Demi Lovato


Elle Photoshoot - Demi Lovato


Whitney Eve

Åh vad jag längtar, snart släpper Whitney Port sin Collection och jag måste verkligen ha nått ifrån den.. helst allt hehe. Har sett lite och jag kan säga de är sjukt snyggt alltihop. Hörde först att den skulle släppas den 15:e oktober men nu släpps den tydligen 3:e oktober så snart så men inte bara att hon släpper den utan hon kommer befinna sig i stockholm när collectionen lanseras så jag MÅSTE dit även att jag ska till London den 5:e och att mamma fyller år den 4e!!


skies are crying, I am watching. catching teardrops in my hands.


Demi Lovato är verkligen en av mina förebilder, hon har en sån grym inlevelse när hon sjunger, vilket är de viktigaste tycker jag. Och hennes röst är så gudomligt bra, de är sjukt alltså.


Kalmar dag 2.Kalmar dag 1.


Fått bilderna av linn så här har ni några, kommer fler snart från dag 2 i kalmar.

You are the best liar I ever knew.


I turned back to you face to face, gave you a smile then I walked away again.


***

Trött jag blir, gååår intee aaattt laaaddaaa uuuupp biiiilllldeerrr.. störd blir jag, riktigt störd. Så de kommer när de kommer. BYE


Winter.


På nått konstigt höger eller vänster sätt så längtar jag lite till vintren, för så himla mysigt att sitta inne titta på film, tända ljus och dricka varm chocklad med grädde och marshmallows i och bara njuta. MEN, vill inte ha snö, eller inte mer än 1 cm iallafall de räcker tillräckligt. Haha. Men sommaren är fortfarande den bästa tiden på året.

"Late at night I start to think about the things I did wrong. Late at night I start to think about the things I could have done."


"Late at night my tears start to melt my heart into gold. Late at night the silver lining turns my heart into stone."


"KARMA"I'm deleting you right from my heart. Yeah it's over, my last move is to unfriend you. I thought in time that you could change and my time and love would heal the pain. And I didn't want this day to come but now all I feel is numb.


People can take everything away from you, but they can never take away the truth.

Lite seg med att uppdatera dom senaste dagarna men har inte haft tid har jobbat hela dagarna, och så fort jag kom hem från jobbet har de bara varit att göra sig i ordning för att åka till kalmar, var där på torsdagen och fredagen och sen igår va vi hos matilda och firade henne och jag kan säga shiit vilka roliga dagar jag har haft. Lätt en av dom bästa helgerna på länge alltså! Har räknat ihop timmarna jag sovit sen torsdagen och de är inte mer än 12 timmar sammanlagt.. så trött är man men de får man ta efter en så grym helg.
Tänkte fråga Linn och Matilda om jag kan få bilder från dom, ifrån helgen eftersom jag själv är så dålig på att ta bilder haha.

I know there's sunshine behind that rain, I know there's good times behind that pain.


"Don’t gο messing wіtһ Ɩονе, It’ll һυrt уου fοr real, don’t уου know tһаt Ɩονе kіƖƖѕ"


"Jag blundar och jag försvinner mig bort ett tag, öppnar ögonen igen och inser att livet är ganska underbart ändå."


"If уου′re looking fοr Ɩονе, gеt a heart mаԁе οf steel ‘cus уου know tһаt Ɩονе kіƖƖѕ"


mitt hjärta blöder.


Bild från gårdagen när jag var med Summis.


.Några bilder från dagen, och jag måste bara säga guud vad jag älskar Summes skor, speciellt kängorna eller jaa, vill också ha sånna!


'cause you wrote my name across your hand when I freak you understand. there is not a thing you miss and I could get used to this.


If there's a dark side to you I haven't seen it
Every good thing you do feels like you mean it


Klockan står på 01.07

Ja en mycket blandad dag vill jag säga, de började med jobb sen blev de att vara bästa summis, vi tog bilder så kommer förmodligen upp imon. Men kvällen slutade med att vi var med Paco, Fille, Calle, David och Oscar vid fredrikbergs herrgård (stavning..) så är sjuukt rädd just nu, min syster får sova i mitt rum inatt (haha) men de var fedt kul kväll iallafall. Btw har äntligen träffat en som är mörkräddare än mig så de känns skönt haha.

"vart jag än går är du där. var jag än tänker finns du där. vad jag än drömmer är du där. vad jag än vill glömma är de dig."


Åh vad jag saknar dansen. Känns som evigheter sen vi dansande.. så nej nu måste vi ta tag i detta även att vi säger de hundra gånger men seriöst saknar de nu och er med. Vi måste kämpa nu för att visa att vi kan och vill och verkligen visa vad vi går för!

aldrig, aldrig kommer allt tillbaks. aldrig, aldrig allt som var du och jag.

Seriös bild ju ehe men yeaah livet äger just nu.. bara att jobba tar ganska mycket men man kan vara glad ändå. Summe kom idag förresten, jaa den männskan är ju för bäst alltså. Jaa galenskaper händer och kladdkakebak klockan halv 11 på kvällen är aldrig fel och dansa och sjunga till Veronica Maggio får vi inte heller glömma. Haha ja en härlig lördag kväll var de kan jag lova! 
Dessa två klipp är också från So You Think You Can Dance, dem är grymma på att dansa. Öskar att man själv kunde dansa så.


Show me the way allow me to see cause my heart is broken.Be my escape allow me to hear with a word unspoken. Oh I am separated from the one I was made to love.


So You Think You Can Dance.


Tittade på So You Think You Can Dance idag och detta par var min favorit Caitlynn och Mitchell. Alltså shiit, dom kan dansa.. jag får rysningar alltså speciellt när dom hoppar runt i luften och sen går ner på knät alltså de är sjukt så himla bra, NI MÅSTE TITTA!


Detta par som dansade Clarice och Jess är också riktigt duktiga, skulle verkligen också vilja dansa så.

"Man måste vara sårbar för att kunna bli förälskad, men för att veta att någon tar imot en så måste man kunna ta risken att falla"


I'm so fed up with people telling me what to be, someone else but me.


OSMIKAD hehe därför ser man så trött ut fast jag är ju trött så de stämmer ju haha. Aja iallafall sitter i soffan och är sååå tröött ha jobbat idag och de tar verkligen på en och speciellt om man inte är van vid att jobba eller jaa eller nått sånt. Men ska bara ligga och titta på film och sova hela kvällen för ska upp tidigt imon igen för att jobba och då vill jag verkligen vara utvilad. Men ska bort till affären snart för att köpa lite gott godis och bara halv sova hela kvällen i soffan! Så himla underbart!


Would it make you feel better to watch me while I bleed. All my windows still are broken but I’m standing on my feet.Shit vad jag saknar LONDON, men som tur är så åker jag dit i höst igen med mina fina vänner, så Nicole då MÅSTE vi köpa dom där Justin Bieber tröjorna, alltså det är verkligen ett måste!

˜˜˜


Va med bästa Summe häromdagen blev solning för de mest och de är ju inte fel om vi säger så. Och igår efter en dag på sjön med Lisa, Cicci, Emma och Summe så blev de åka iväg för grillning med härligt folk. Kan inte mer än att säga att dagen blev väldigt lyckad!

When I'm done having fun, your gonna be the one that's broken.


I hope you slip and fall and trip all over my heart . And just lay there alone, yeah you got what you wanted. On your hands and knees grasping for air, grasping for me. Baby don't hold your breath I've moved on to the next.
I'm breaking in! Stealing all my love back, giving it to him. Bang Bang Bang! This time I win, I thought your love was all that, 'til I let him in.

RSS 2.0