STREETSTYLE - Demi Lovato


it’s the most beautiful time of the year, lights fill the streets spreading so much cheer.






Lite julbilder sådär.. men julen är mysig, bara att jag inte gillar snön men dessa bilder får mig att vilja ha lite snö... faktiskt.


if i said i need you, would you be there even if we are miles apart?


Är så himla seeeg, även att jag har sovit i ARTON TIMMAR?!?!?! Galet, men har vatt så himla trött för att jag fick bara tre timmars sömn från lördagsnatten till söndagen för skulle nämligen jobba vid åtta på morgonen.. yippie. Så var hemma från skolan idag för att jag hade ont i halsen och sen var jag för trött för att kliva upp. Men hade en galet kul kväll i lördags. MEn nu ska jag ta tag i mitt liv för inte gjort ett skit idag.. typ. Så see yaa.

MISS YOU SIS.


Snart är bästis äntligen hemma.

AWESOME.

 

första bilderna weheartit, tredje bilden google.

Nervös.. jaa de är jag! Nått fruktansvärt jobbigt alltså, har dans uppvisning ikväll kan vara de... men tror ändå inte de.. konstigt? Men jag är konstig haha. NEj men nu slutar vi skolan så himla gutt!! Så nu drar jag in till stan för några ärenden och sen har vi dans träning YEES. Fedt gutt. Så seee yaaaa !

trust your heart and you will figure out what you want in life.



weheartit.com


light on my heart, light on my feet, light in your eyes I can’t even speak.

Make a promise, please. You’ll always be in reach, just in case I need you there when I call. This is all so new seems too good to be true. Could this really be a safe place to fall.

I’m a lightweight. Better be careful what you say with every word I’m blown away. You’re in control of my heart.I’m a lightweight. Easy to fall, easy to break with every move my whole world shakes. Keep me from falling apart, keep me from falling down. Drowned in your love, It’s almost all too much. Handle with care, say you’ll be there.

- Demi Lovto

"life is to short, and you need to do what your heart wants to do"


så SNYGG.
MEN iallafall. Sitter på lektion borde jobba meeen.. näe. PALLAR INTE. Imon ska jag till växjö, frida ska klippa och färga mitt hår. Lovely. Nu har jag inget mer att säga haha åter kommer när jag har det. heh

_____________________________________________________________________________________________


Okeej? fina bilder.. eller kanske inte så värst va? Bjuder på två gamla bilder. Borde kanske lägga mig nu? Men är inte trött.. åh vad sånt är Jobbigt! Imon är de jobb hela kvällen.. kul.. Men sen på lördag blir de att fira min fina vän elin som fyllde 18 år igår. Åh vad kul de ska bli!!! Nej men om jag borde ta tag i mit liv nån gång?  Och ändå försöka sova.. jaja uf suger hatar de.. fråga mig inte hur jag kom och tänka på de helt plötsligt haha? Men HATAR de, gå inte handel för då är de ett tvång att starta uf.. och usch inget jag rekomenderar.. VERKLIGEN inte. Så alla där ute som har uf, jag lider med er, har ju de själv och näe usch vad trrråkigt de är. Åhh nej nu blev jag sur istället. Nej men herregud emmy.. näe nu säger jag godnatt.

PINK.


Syns kanske inte så väl men är rosa i håret? GALEN jag är heh.. nej men jag älskar det. Använder mig utav läppstift, man får inte bort allt när man duschar men efter ett par tvättar är allt ute. Kanske inte så bra men äsch vem dör av lite läppstift i håret? Inte jag iallafall. De är värt de.

"if you can live forever, what do you live for?"


Åh jag vill också se the breaking dawn ikväll.. får titta klart på new moon som jag tittade på förut idag. Får nöja mig med de. Men har tänt ljus och de får mig att kännas bra så är ändå på bra humör. Så peace.

TWILIGHT

Kom hem för ett tag sen. Blev inte mycket dans idag och på gymmet HAH.. jaa de blev inte mycket gjort där heller. Men känner mig inte så pigg.. tror jag håller på att bli sjuk. Inte bra alls. Men ska göra varm oboy och lägga mig och titta klart på twilight som jag somnade till igår. Så så ser min kväll ut.

HALLOWEEN.


Okej bättre sent än aldrig. Bilderna är från halloween. En riktigt rolig kväll.

Farsdag.

Min helg. Fredagen var bra eller dansen gick faktiskt väldigt bra så jag är nöjd. Men sången... Ja men sen i igår så jobbade jag hela dagen/kvällen. Och sen idag är de farsdag, så grattis pappa du är bäst. Vi tittade på filmen Never Say Never, haha men han tyckte den var väldigt intressant så de var ju bra. Sen har vi vatt hos farmor och ätit gott så min dag idag har varit väldigt bra.


ROCKSTAR.








bilderna är tagna från charizmas fb.
Blev typ en bildbomb, haha men jag får ångest av att se dessa bilder. Detta är vad min pappa har upplevt, är så avvis för jag vill också uppleva de han har upplevt. Dessa bilder är från olika konserter, som t ex. Australien, Estonia och Los Angeles. Så såhär såg pappas liv ut innan jag föddes.

TIDSINSTÄLLT INLÄGG


Var tvungen att göra ett tidsinställt inlägg för att skriva den 11/11/11 kl 11:11 haha så himla fedt ju? Så hoppas att de¨blev rätt. Annars blir jag ledsen.. hah. Nej men vad mer ska jag skriva? Idag är de kulturnatten. Så ska dansa på FYRA ställen.. hehe kommer dö typ nej men de kommer bli kul. Hoppas bara att de går bra. För vi har haft lite för mycket motgångar den senaste tiden så jag hoppas på de bästa, vi behöver de. Vet inte mer vad jag ska skriva så seee yaaa, pusss.

EM.


Bilderna.. fråga mig inte..
Har så himla ont i min mage.. åh så himla jobbigt. Trött är jag också. Efter alla dessa dagar och timmar med dans.. har fått blå märken på bena. Helt slut i hela kroppen. Så måste lägga mig snart men som tur är har jag sov morgon imon. Såå skönt, behöver de verkligen.


every night you're gonna swear it hurts. you're the atmosphere. now you're gone I can't live. tell me what to do. i feel the pain all over my body.



we.heart.it

HOW CAN YOU BE SO BEAUTIFUL, WHEN YOUR A MESS.


Jag är kär.. i dessa underbara skor. Dom är från Jeffrey Campbell. Vill ha dessa typ.. nu. Åh får paniik.

Lita spike, blev ju slut solda redan första dan så får vänta och hoppas att dom kommer in igen för dom ska bli mina, eller jag hoppas på de iallafall.

GALET.

Kolla denna blogg. Så galet snygg kille och så himla galet snygg stil männskan har. Shiit. Men man fattar inte vad de står på bloggen för de står på spanska.. ehe
Här är hans lookbook också.

VOGUE UK NOV 2011 - RIHANNA


_____________________________________________________________________________________________

I'm not the type to get my heart broken. I'm not the type to get upset and cry. 'Cause I never leave my heart open, never hurts me to say goodbye. Relationships don't get deep to me, never got the whole 'in love' thing. And someone can say they love me truly, but at the time it didn't mean a thing. My mind is gone, I'm spinnin' 'round. And deep inside my tears I'll drown. I'm losin' grip, what's happenin'? I strayed from love, this is how I feel.

This time was different. Felt like I was just a victim and it cut me like a knife. When you walked out of my life. Now I'm in this condition and I've got all the symptoms. Of a girl with a broken heart. But no matter what you'll never see me cry.


-Rihanna


HER BRIGHT SKIES



Såg denna på matildas blogg för nån dag sen och jag var bara tvungen att lägga upp den här. Så himla fedt awesome. Sångaren är så snygg.

VOGUE PHOTOSHOOT - RIHANNA


so crazy in this thing we call love, and now that we've got it we just can't give up.

I'm reaching out for you, got me out here in the water and I. I'm overboard, and I need your love to pull me up. I can't swim on my own, it's too much. Feel like I'm drowning without your love. So throw yourself out to me my lifesaver.


-Justin Bieber

Älskar texten.

_____________________________________________________________________________________________

Sitter i mitt rum med tända ljus och lyssnar på fin musik. Så himla skönt. De är då man mår som bäst eller kan slappna av för ett tag iallafall. Men tänkte skiva fem till saker om mig. Efter som jag skrev de för några dagar sen att jag skulle göra de. Så här kommer dom:

ett. De bästa jag vet är att skratta. De är en ån himla go känsla och de är ett ord som beskriver mig väldigt bra.

två. Nått jag mår dåligt över är när folk är ensamna (stavning), alltså folk som är utstötta. Mår riktigt dåligt så jag skulle kunna börja gråta. Får jätte ont i magen av de.

tre. Har nån himla slags hat, kärlek till hajar, jag HATAR dom men är väldigt nyfiken och vill veta saker om dom.

fyra. Min förebild, är britney spears. De har hon vatt sen 12 (eller de kanske är 13?) år tillbaka. Vilket är en lång tid. Men hon kommer alltid vara de.

fem. Jag är hemlärd dansare. hah de lät konstigt? Men menar att jag har lärt mig själv att dansa, har inte gått på nån lektion.  Utan tittade på britney dvd:er och försökte dansa som henne. Så jag har lärt mig själv dansa.

sex. Har spelat fotboll. Spelade i åtta år.

sju. Älskar "bling bling" haha alltså allt som glittrar. Och speciellt rosa saker som glittrar.

åtta. Hatar att läsa böcker. Bland de värsta jag vet. De går inte.. tror jag bara läst en bok och de var en som britney och hennes mamma har skrivit. Men älskar att läsa tidningar. Och en dröm gick i uppfyllense (stavning) när jag köpte mina första vogue tidningar.

nio. Håller på att bli vegitarian. Kan inte äta kött eller kyckling längre mår illa av de. Så håller på att lära mig att äta vegitariska saker. Och kan säga redan att jag är kräsen med mat, jag äter inte nått som kommer från vatten som fisk, räckor eller kräftor m.m. Sen äter jag inte korv, skinka, bacon (stavning hah) kassler (stavning igen haha) så nu äter jag typ inget ju? Så måste börja äta vegitarisk mat.

tio. Samlar på hattar. Älskar hattar. Vet inte hur många hattar jag har? Men ett antal iallafall. Och fler ska de bli!

Shit blev visst tio saker, aja.

we fell so far away from where we used to be. now we're standing and where do we go. when there's no road to get to your heart.




Snart ska man iväg på dans. Åh de är så himla mycket att göra där.. orkar verkligen inte. Sen har jag prov i turism imon, och de har jag ju pluggat på... nej de är som vanligt  kvällen innan. Sen har jag sång läxa och där har jag tappat bort texten.. men ska leta för den borde ligga i rummet.. problemet är var? Detta låter ganska typiskt mig alltså. Så ni som inte känner mig.. nu fick ni veta nått om mig, ni som inte ´fattar vad. Så kan jag säga detta: JAG SUGER PÅ ATT PLANERA.. OCH hålla reda på saker. Shit jag kom på att jag skrev att jag skulle skriva fem saker till om mig ju? Alltså bra minne..


SJUNDE NOVEMBER

 


bild tagen i lördags, tog den från fridas fb.
Helgen eller lördagen kan beskrivas med tre ord, galen, random och grymt kul. De kanske blev fyra ord?
Men ni fattar. Igår var jag DÖD, de behövdes verkligen stora bokstäver för att beskriva hur trött jag var. Somnade redan vid halv åtta sen vaknade jag bara till två gånger, första gången var för jag ställt ett larm för att jag skulle se EMA men orkade inte resa mig så struntade i de sen en gång vid halv elva tror jag? För att ett himla brandlarm gick i vårat hus? Så himla typiskt men somnade om direkt sen sov jag hela natten men är död idag med.. konstigt nog.. Kul för er att veta detta.. JAA de är det! hah


hope.


Att man ens kunde fastna på bild..Nej men kunde inte vara seriös...kanske syns?
Nu ska jag till sis och fika. Och sen ett STORT gratttiiiss till farbror som fyller idag! Du rockar ska du veta♥

take it and run.


JJ...SNYYGG. Dessa bilder är också från sextonde oktober. Syster tog dessa med. Fick nämligen bilderna idag så därför de inte har kommit upp tidigare. Men nu så.

sextonde.oktober.tvåtusenelva.



Årets bästa dag. Vill tillbaka. Bilderna är från konserten kanske inte världens bästa kvalite men inte så lätt att ta bilder när hon rör sig hela tiden. Men de är min syster som tog dom och jag är mycket nöjd ändå.♥

it's a big, big world. it's easy to get lost in it.

Kom precis hem från kalmar med familjen. Hälsade på farfar på sjukhuset för vi skulle ändå hämta farmor där. Så himla söta dom är. Deras kärlek är min förebild. Men nu ska jag dra mig härifrån ska va med sis nuu. Seee yaaa pusss.


live your life.

Shiit vad aktiva vi här då? Men vi kan inte sova... vi sitter och tittar på en massa videos från jaa ett antal år sen´men åh vilka minnen. Saknar tiderna men är nöjd med hur mitt liv ser ut just nu eller vilka vänner jag har vid min sida rättare sagt. Känner både glädjekänslor och sorliga känslor just nu. Känner att glädjekänslorna visar att jag är tacksam för alla minnen jag har med er. Men sorliga känslorna är att jag aldrig kommer få tillbaka den tiden vi alla hade då. Känner att känslan att inte få tillbaka de är jobbigt men man måste forsätta att leva.

Ja nu blev de lite seriöst i bloggen med men jaa kände bara för de.

JB.


YEEEEAAAHH.. you know it. Åh sitter och tittar på never say never med dom två nötterna nu. Och frida står i soffan och hoppar upp och ner gråtande och sjunger med till baby baby baby.. eller de kunde ha varit så tycker man haha. Shiit man kan ju inte annat än att säga att han är grym. Så himla söt alltså shiiiit döör. Frida har mer fattat tycket för justins pappa.. ingen är förvånad.. haha medans jag och nicole faller för lamköttet, JUSTIN yeaaah.

från hjärtat.


Om nicole och frida läser detta nu, JAG ÄR PÅ VÄG haha, jag är seg som vanligt hehe. Fastnade i tidningen styleby så glömde bort tiden.. men ska bara packa ner de sista så kommer jag, så fort jag kan! ´Seeee yaaa, pusss.


fastlife.


Nu drar jag iväg på dans, har vatt med summsan idag, du är bäst vännen ska du veta! Sen efter dansen blir de att vara med mina bästa nicole och frida och titta på film. Ja nu vet ni de. Så see yaaa!


we heart it.
kan inte sooova..

A HEART. A SOUL. A DREAM.


we heart it.


fem.

Har inget att skriva om, så jag tänkte jag kan skriva fem saker om mig eller saker som jag gör eller jaa ni fattar. Ni som känner mig vet nog dessa redan, men aja tycker sånt är kul haha.

ett. Jag sover med örronproppar. Orsaken till detta är att inga småkryp ska kryppa in. (hah fråga mig inte..)

två. Jag är mörkrädd, och då snackar vi mörkrädd. Jag får panik, skojjar inte.

tre. Jag hatar masker. Alltså folk som bär masker.  De kvittar om jag vet vem de är, de går bara inte. Jag klarar inte de, får panik, blir arg och kan tillomed börja gråta.

fyra. De första jag lägger märke till hos en kille är leendet, och de är ett plus om han har smilegrop. hehe

fem. Jag bär alltid solbrillor. Vet inte varför? Jag gör bara de. De har blivit lite av en grej sen trivs jag bra i det. Och sen är de inte många som gör de.

Så nu vet ni lite. Kan komma på fem nya imon eller nått? Så har jag nått att skriva om. De blir ju skit bra. Men nu ska jag nog gå och lägga mig. Peace.

---

Blogg torka... Men har inte orkat. Har haft så mycket dom senaste dagarna. Haft en grymt bra helg med massa skratt och galen skaper. Träffat mina kusiner i växjö. Dansat, gymmat vatt med summsan idag och igår kväll var jag med sis. Så nu vet ni. haha


RSS 2.0